Werkwijze

Briefing...

Omschrijf zo goed mogelijk al uw wensen. Denk aan naam logo, soort figuur, eventueel voorbeelden die uw aanspreken.

Met deze informatie start ik met enkele schets ontwerpen. Deze conceptschetsen worden naar u gemaild. Dit zijn grove potloodschetsen die bedoeld zijn om te kijken of we qua ideeen op dezelfde golflengte zitten.

Vervolgens kunt u feedback geven op de schetsen, wat vindt u goed , wat niet, wat wilt u anders enz.
Ik ga dan aan de slag en verwerk uw feedback in een nieuwe ontwerpschets. Dit proces kan zich een aantal malen herhalen.

logo schets

Vervolgens...

Als u tevreden bent met het ontwerp, wordt de tekening in Adobe illustrator omgezet naar een vector tekening. Hierin wordt uw logo digitaal geinkt. Uw logo krijgt strakke lijnen en wordt klaargemaakt om in te gaan kleuren.

Een vectortekening is schaalbaar tot iedere grote met behoud van scherpte. Dus wordt u logo bruikbaar voor visitekaartjes maar ook voor op een zijkant van een flatgebouw.

oulines

En...?

Nadat de cartoon is gevectoriseerd gaan we kleuren, details toevoegen , schaduwen en hooglichten aanbrengen, eventuele teksten toevoegen, etc.

Na deze stap zullen we wederom om feedback vragen. En eventuele aanpassingen maken.

Pas als u helemaal tevreden bent met het resultaat vragen wij u om de betaling in orde te maken. Dit gaat via een reguliere bankoverschrijving.

Uw CartoonLogo is klaar..

Nadat wij u betaling hebben ontvangen, ontvangt u van ons de bestanden. U ontvangt u nieuw logo in EPS, PDF, JPEG en GIF. ( andere extensies zijn eventueel ook mogelijk.) Hiermee kunt u uw logo gebruiken voor al uw drukwerk en toepassingen op het web.

definietieve logo

Het defintieve ontwerp.

Opties...

Bent u helemaal tevreden met uw nieuwe logo. Dan wilt u deze natuurlijk snel doorvoeren op uw visitekaartje, briefpapier, auto-belettering, etc, etc.

Ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn.